3 daags Fiets en wandelarrangement in Montferland

Bij dit 3-daags Fiets en wandelarrangement in Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst koffie/thee met boskoek
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een ontbijt
  • 1x Een 3-gangenmenu, keuze uit: vis, vlees, vegetarisch in het restaurant van het hotel
  • 1x Een 3-gangenmenu, keuze uit: vis, vlees, vegetarisch in een van de horecagelegenheden in de nabije omgeving
  • Naar keuze wandel- en fietsroutes
  • Gratis gebruik van fietsen
  • Inchecken mogelijk vanaf 10:30 uur

Prijs: € 135,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit 3-daags Fiets en wandelarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen en wandelen in Montferland

Maak gebruik van een gratis fiets of neem uw eigen fiets mee en maak een schitterende fietstocht door het Montferlandse landschap. Naast fietsen zijn de natuurgebieden van Montferland zeer geschikt om doorheen te wandelen. Geniet na een dag in de buitenlucht van een 3-gangen keuzemenu. Na heerlijk te zijn uitgerust, kunt u onder het genot van het ontbijt een fiets-of wandeltocht uitstippelen aan de hand van de wandel- en fietsroutes.

Genieten in het sfeervolle en gastvrije hotel

  In het moderne 3-sterren hotel kunt u overnachten in een van de luxe en eigentijdse hotelkamers. De hotelkamers zijn voorzien van uitstekende bedden en alle benodigde faciliteiten. De faciliteiten van de kamers zijn: bad of douche, toilet, Wi-Fi, televisie, telefoon en internet. 

  Bij het hotel kunt u gemakkelijk de auto parkeren en uw fiets veilig stallen. U kunt een tweewieler huren bij het hotel.
  Het hotel in het hart van het Montferland biedt alle ingrediënten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. U zult zich in het hotel thuis voelen.

De schitterende omgeving

In het Gelderse Beek is het hotel rustig gelegen. Het hotel ligt tussen de plaatsen Doetinchem, Didam en 's-Heerenberg. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in het bosrijke Montferland. Montferland bestaat uit 3 natuurgebieden: het Bergherbos, Bijvanck en Bevermeer. 

In de natuurgebieden kunt u een heerlijke fiets-of wandeltocht maken aan de hand van wandel-/fietsroutes. Midden in Montferland ligt de historische stad 's-Heerenberg. In 's-Heerenberg kunt u een bezoek brengen aan een van de best bewaarde en grootste kastelen van Nederland.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Fietsenstalling

Onze partner

Voel u thuis

Het hotel ligt in het hart van het Montferland en biedt alle ingrediënten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. U zult zich in het hotel thuis voelen. In het moderne 3-sterren hotel kunt u overnachten in een van de luxe en eigentijdse hotelkamers.

Hotel en restaurant

Het restaurant staat voor gezelligheid, goed en lekker. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een lunch, buffet of diner. De lunch- en menukaarten van het restaurant bieden voor ieder wat wils.


De producten waarmee gewerkt wordt zijn van hoge kwaliteit. De enthousiaste keukenbrigade bereidt met passie diverse gerechten en de gastheren en- dames serveren met een lach.

Het sfeervolle café

In het sfeervolle café kunt u een kopje koffie drinken met wat lekkers, een heerlijk pilsje of een ander verfrissend drankje. Voor een smaakvol hapje bent u ook van harte welkom.


Het café heeft een ontspannen ambiance waar u mensen kunt ontmoeten. In het café kunt u een praatje maken aan de bar, een kaartspelletje spelen of heerlijk televisie kijken. Aan een tafeltje kunt u rustig een krantje lezen of uw telefoon of laptop checken. 


Op zonnige dagen kunt u plaatsnemen op het terras en genieten van een hapje en drankje.

De omgeving

In het Gelderse Beek is het hotel rustig gelegen. Het hotel ligt tussen de plaatsen Doetinchem, Didam en 's-Heerenberg. Actieve natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het bosrijke Montferland. Montferland bestaat uit 3 natuurgebieden: het Bergherbos, Bijvanck en Bevermeer. 


In de natuurgebieden kunt u een heerlijke wandel-of fietsroute maken. Midden in Montferland ligt de historische stad 's-Heerenberg. In 's-Heerenberg kunt u een bezoek brengen aan een van de best bewaarde en grootste kastelen van Nederland.